Valokuituverkot

Palveluihimme kuuluvat valokuituverkkojen ja kupariverkkojen rakentaminen ja niiden muutostyöt asennuksesta kaapelien päättämiseen asti. Voitte tilata valokuituverkon rakentamisen rakennustarvikkeineen tai ilman. Meiltä onnistuvat myös kylkiotot MINI-MATTI ja MAXI-SEPPO vakaalla ammattitaidolla.

Kiinteistöverkot

Ramapro Oy tarjoaa myös sisäverkkojen rakentamista Avaimet käteen -periaatteella. Tähän kuuluu kaapeleiden veto ja asennus, materiaalihankinnat, kaapelien jatkamiset ja päättämiset, tarvittavat mittaukset ja dokumentoinnit.

30 vuoden ammattitaidolla pystymme varmasti auttamaan valokuituverkko tai kupariverkko -projektinne suhteen. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään tarpeenne ja etsitään yhdessä oikeat ratkaisut!

Valokuituverkkojen vuokraaminen

Meidän kauttamme voit myös vuokrata valokuituverkon yleisötapahtumiin. Oli kyseessä festivaalit, rallit, messut tai rock-konsertit voimme rakentaa kuhunkin tilanteeseen sopivan valokuituverkon. Saatte täyden Avaimet käteen -paketin ja tapahtuman loputtua tulemme ottamaan verkon pois ja korjaamaan siihen liittyvät jäljet.

Valokuituverkon vuokraaminen on ekologinen teko!